TEDEN RESTAVRACIJ JESEN 2020 Od 9.10. do 18.10.2020

 Rezervacije od 28.9. 2020 naprej. 

Pri nas dobite okusno hrano. kvalitetno vino. prijeten ambient. najlepši razgled. prijazno osebje. Vabljeni!

TEDEN RESTAVRACIJ
Termin od 9.10. do 18.10.2020

Rezervacijo naredite zelo enostavno preko spodnjega rezervacijskega sistema. Ne pozabite, da so termini le trije na dan in da morajo biti vaši kontaktni podatki točni, da vas lahko kontaktiramo za možne spremembe. Za lažjo rezervacijo ali spremembo ali ukinitev rezervacije, lahko sledite tudi spodnjim navodilom. 

V ponedeljek 28.9.2020 je start za rezervacije jesenskega Tedna restavracij, ki bo POTEKAL od 9. do 18. oktobra. Cena menijev bo 19 evrov. 

Vse, vključno z večjo razdaljo med mizami in masko v vsaki torbici, je pripravljeno na: ”Izberi. Rezerviraj. Uživaj!” pravijo pri vivi.si za Teden restavracij. 


Tokrat je naš Chef Edi naredil jesensko kulinarično poezijo okusov s pogledom na morje >> MENI TEDEN RESTAVRACIJ JESEN 2020


Rezervacijo lahko naredite zelo enostavno preko zgornjega sistema. 

Za lažjo rezervacijo lahko sledite tudi spodnjim navodilom:

 • Select date >> vpišete datum od 12.6. do 21.6.2020
 • Select service >> Teden restavracij TERMIN ob 13h ali 16.30h ali 20h
 • Select time >> 13h ali 16.30h ali 20h
 • Party size >> vpišite število 1-6 oseb. Maximalno število preko sistema je 6 oseb (NIJZ priporočila), za večje skupine nam pišite na rezervacije@restavracija-savor.si 
 • Klik FIND A TABLE in vas poveže z rezervacijskim sistemom >>

Tukaj vpišite še:

 • Ime
 • Priimek
 • Telefonsko številko, kjer ste dosegljivi
 • EMAIL za potrditev rezervacije, ki velja kot vstopnica
 • pod REQUEST vpišite vaše želje >> npr. brez glutena ali alergija na določeno hrano, da preverimo, če je jed lahko tudi brez tega. Sicer je v tem času na razpolago tudi nekaj jedi iz a’la carte ponudbe po aktualnem ceniku Savor. 
 • Potrdite MAKE RESERVATION in potrdilo vaše rezervacije prejmete na vaš email, ki velja kot vstopnica za vašo mizo na izbran datum in uro.

Hvala za rezervacijo.


Rezervacija velja le, če ste oddali pravilno izpolnjeno rezervacijo s točnimi kontaktnimi podatki, da vas lahko pokličemo, če pride do kakšnih sprememb. 

Zaradi velikega zanimanja vas lepo prosimo, da se vašega željenega rezerviranega termina resnično držite. 


PREKINITEV ALI SPREMEMBA REZERVACIJE >> V primeru, da bo kakšna “višja sila” in se število gostov za vašo rezervacijo spremeni, vas prosimo, da čimprej popravite rezervacijo v našem sistemu, tako da sledite linku, ki je v tem potrditvenem mailu pod “Modify reservation”.

V primeru, da želite prekiniti rezervacijo pa sledite linku “cancel reservation”, ki ste ga prejeli v potrditvenem mailu. Nato lahko naredite rezervacijo za drug termin znova in s tem prepustite ta termin nekomu, ki si ga želi.


Za podporo in pomoč nam lahko tudi pišete na rezervacije@restavracija-savor.si

Se vas že veselimo.  

Na Snidenje!

Ekipa Savor