TEDEN RESTAVRACIJ junij 2020

TEDEN RESTAVRACIJ BO! Od 12.6. do 21.6.2020
Pomladi še ni konec! Rezervacije za Teden restavracij od 1.6. naprej tudi pri nas 🙂

O TEDNU RESTAVRACIJ

“V slovenskem Tednu restavracij, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov. S tem slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno, da je vedno draga. Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo gostje, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci), in le restavracije, ki sodijo med najboljše v Sloveniji. Kakovost preverja in izbira sodelujoče restavracije slovenski kulinarični kritik Uroš Mencinger (kulinarični portal Izbor okusov www.vivi.si).” Vir: TEDEN RESTAVRACIJ

Savor je dobil svoj prvi srček in s tem pričel tudi s sodelovanjem na Tednu restavracij >> NOVOSTI TEDNA RESTAVRACIJ

Za vas smo pripravili svež ribji meni. Cena menija je 19eur na osebo. >>

RIBJI MENI, ki je za mediteransko kuhinjo ob morju najbolj pomemben, kajti kar ribiči ulovijo, to je v naši sveži ponudbi in na vaših okusnih krožnikih. Tokrat med drugim tudi naš primorski Piranski Brancin.

Rezervacije za teden restavracij so omejene in zelo hitro zapolnjene. Zato svojo rezervacijo oddajte čimprej.

Rezervacije se sprejemajo le preko rezervacijskega sistema, ki je objavljen na strani Tedna restavracij in na naši spletni strani pod zavihkom Rezervacije Teden restavracij.

Podatki in kontakti morajo biti popolnoma pravilni, da je rezervacija veljavna. Zato vpišite svoje pravilne podatke, da vas lahko kontaktiramo in prejmemo kakšno potrdilo ali informacijo v primeru nejasnosti.

Možni termini so le 3 x dnevno >>

  1. termin ob 13.00h KOSILO
  2. termin ob 16.30h KOČERJA
  3. termin ob 20h VEČERJA

REZERVACIJE >> TEDEN RESTAVRACIJ SAVOR

Pa Dober Tek vam želimo, ekipa SAVOR

Slovenščina SL English EN Italiano IT Français FR Deutsch DE