TEDEN RESTAVRACIJ marec 2020

NUJNO OBVESTILO>>

TEDEN RESTAVRACIJ
Termin preložen, rezervacije odpovedane

Tedna restavracij od 20. do 29. marca ne bo – Novi pomladni datum bo znan, ko bo zajezitev epidemije korona virusa to dopuščala.

S preložitvijo množične kulinarične akcije se 110 sodelujočih gostiln in restavracij pridružuje prizadevanjem za zajezitev širjenja korona virusa po Sloveniji. Hkrati slovenski gostinci zaradi izbruha epidemije že tudi individualno prilagajajo obratovalni čas svojih gostinskih obratov.

Tudi mi pazimo na zdravje naših zaposlenih ter vas naših cenjenih gostov. Zato nas spremljate na naših socialnih omrežjih, kjer vas bomo seznanili z našimi urniki in novimi informacijami glede Tedna restavracij. 

Uroš Mencinger, selektor Tedna restavracij: ”Četudi bi restavracije lahko zagotovile razmere za varno obratovanje, pa je odločitev o preložitvi akcije logična in soglasna – Teden restavracij je namenjen druženju ljubiteljev dobre hrane in uživanju v dobrih jedeh, kar pa zaradi izbruha epidemije nevarnega virusa ni mogoče. Zdaj je pomembno le to, da skupno naredimo vse za zajezitev epidemije. Ostati moramo, predvsem, zdravi!”

Dosedanje rezervacije za pomladni Teden restavracij od 20. do 29. marca so s tem odpovedane. Vsi gostje, ki so obisk v restavraciji rezervirali po elektronski pošti ali preko spletne strani Tedna restavracij ali sistema restavracije, ste s tem mailom seznanjeni o preložitvi akcije in s tem odpovedi rezervacije.

Novi datum bo znan, ko bo zajezitev epidemije korona virusa to dopuščala. Ko bo znan novi datum pomladnega Tedna restavracij 2020, bodo rezervacije odprte 10 dni pred novim začetkom.

Ostanimo zdravi!
Vaš Savor Team

O TEDNU RESTAVRACIJ

“V slovenskem Tednu restavracij, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov. S tem slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno, da je vedno draga. Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo gostje, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci), in le restavracije, ki sodijo med najboljše v Sloveniji. Kakovost preverja in izbira sodelujoče restavracije slovenski kulinarični kritik Uroš Mencinger (kulinarični portal Izbor okusov www.vivi.si).” Vir: TEDEN RESTAVRACIJ“V slovenskem Tednu restavracij, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov. S tem slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno, da je vedno draga. Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo gostje, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci), in le restavracije, ki sodijo med najboljše v Sloveniji. Kakovost preverja in izbira sodelujoče restavracije slovenski kulinarični kritik Uroš Mencinger (kulinarični portal Izbor okusov www.vivi.si).” Vir: TEDEN RESTAVRACIJ

Savor je dobil svoj prvi srček in s tem pričel tudi s sodelovanjem na Tednu restavracij >> NOVOSTI TEDNA RESTAVRACIJ

Za vas smo pripravili kar 2 menija. Cena menija je 19eur na osebo.

  1. RIBJI MENI, ki je za mediteransko kuhinjo ob morju najbolj pomemben, kajti kar ribiči ulovijo, to je v naši sveži ponudbi in na vaših okusnih krožnikih. Tokrat med drugim tudi naš primorski Piranski Brancin.
  2. VEGI MENI je pa primeren za vse vegetarijance ali tiste, ki želijo spremembo in bolj čiste okuse sveže, posebej izbrane, večino lokalne, ekološke zelenjave pripravljene na poseben način našega Chefa Edija.

Rezervacije za teden restavracij so omejene in zelo hitro zapolnjene. Zato svojo rezervacijo oddajte čimprej.

Rezervacije se sprejemajo le preko rezervacijskega sistema, ki bo objavljen na strani Tedna restavracij in na naši spletni strani. Podatki in kontakti morajo biti popolnoma pravilni, da je rezervacija veljavna. Zato vpišite svoje pravilne podatke, da vas lahko kontaktiramo in prejmemo kakšno potrdilo ali informacijo v primeru nejasnosti.

REZERVACIJE SO ZAPRTE DO NADALJNEGA. Možni termini so le 3 x dnevno >>

  1. termin ob 13.00h KOSILO
  2. termin ob 16.30h KOČERJA
  3. termin ob 19.30h VEČERJA

REZERVACIJE >> TEDEN RESTAVRACIJ SAVOR

Če pa vas pot zanese v Ljubljano pa vabljeni v našo partnersko restavracijo GOSTILNA VITEZ ob reki Ljubljanici, kjer imamo med tednom restavracij prav tako ponudbo 2 menijev >> mesnega in ribjega.

Slovenščina SL English EN Italiano IT Français FR Deutsch DE